Online Reserveren

Genieten van een Comfortabele Rit

Taxi Online Bestellen

  Soorten vervoer en prijzen

  Kies uw Taxivervoer

  Standaard taxi
  Onze standaard taxiservice haalt u op van de gewenste locatie met maximaal 4 passagiers en brengt u veilig naar uw eindbestemming.
  €2,35/km
  Taxibus
  Onze taxibus service haalt u op van de gewenste locatie met maximaal 8 passagiers en brengt u veilig en voordelig naar uw eindbestemming.
  €2,95/km
  Limousine
  Onze luxe limousine taxiservice haalt u op van de gewenste locatie met maximaal 6 passagiers en brengt u veilig en in stijl naar uw eindbestemming.
  €2,95/km
  Reviews

  Wat onze Klanten zeggen

  We hebben uw taxiservice voor het eerst gebruikt nadat we online goede rapporten hadden gezien. Zeer zuinige en slimme chauffeur met een zeer schoon voertuig. We willen u hartelijk bedanken voor de uitstekende service en we zouden het zeker aanbevelen aan vrienden en familie en uw service opnieuw gebruiken. Jullie zijn de beste, ga zo door.

  Peter Groothuis, Haaksbergen

  Ik stuur je dit bericht met plezier! Uw coördinator en de chauffeur deden hun best om ons vanavond te helpen. We hebben een mobiele telefoon in de taxi achtergelaten en ze hebben hem kunnen lokaliseren en teruggeven. Maakte onze avond om het terug te krijgen! Dank je! Je team is perfect. Ik ben echt tevreden en zal je aanbevelen bij mijn vrienden.

  Jan van Asselt, Goor

  Ik kan deze taxiservice ten zeerste aanbevelen. De chauffeur was op tijd en wachtte zelfs een paar minuten op ons toen we te laat waren omdat mijn horloge tijd had verloren. De rit naar het vliegveld was snel en men voelde zich volkomen veilig in deze taxi. Het voertuig was vlekkeloos schoon en rook fantastisch. Al met al een goede, betrouwbare service.

  Olivier Haagen, Enschede

  team-4