Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Beoordelingen

We hebben uw taxiservice voor het eerst gebruikt nadat we online goede rapporten hadden gezien. Zeer zuinige en slimme chauffeur met een zeer schoon voertuig. We willen u hartelijk bedanken voor de uitstekende service en we zouden het zeker aanbevelen aan vrienden en familie en uw service opnieuw gebruiken. Jullie zijn de beste, ga zo door.

Peter Groothuis, Haaksbergen

Ik stuur je dit bericht met plezier! Uw coördinator en de chauffeur deden hun best om ons vanavond te helpen. We hebben een mobiele telefoon in de taxi achtergelaten en ze hebben hem kunnen lokaliseren en teruggeven. Maakte onze avond om het terug te krijgen! Dank je! Je team is perfect. Ik ben echt tevreden en zal je aanbevelen bij mijn vrienden.

Jan van Asselt, Goor

Ik kan deze taxiservice ten zeerste aanbevelen. De chauffeur was op tijd en wachtte zelfs een paar minuten op ons toen we te laat waren omdat mijn horloge tijd had verloren. De rit naar het vliegveld was snel en men voelde zich volkomen veilig in deze taxi. Het voertuig was vlekkeloos schoon en rook fantastisch. Al met al een goede, betrouwbare service.

Olivier Haagen, Enschede

Belangrijkste Kenmerken

Onze Voordelen

taxi
comfortabel en zorgeloos reizen

Uw Beloning

Onze taxiservice helpt u om altijd taxidiensten van de hoogste kwaliteit te vinden. Onze chauffeurs zijn geüniformeerd, hebben een volledige vergunning en het kantoorpersoneel is opgeleid volgens de hoogste normen. We kunnen u helpen tijd en geld te besparen. Ons hoofdidee is gebaseerd op het tot stand brengen van een directe verbinding tussen chauffeur en passagiers.