Over Ons

Belangrijkste kenmerken

Onze Voordelen

taxi
Wat we aanbieden

Welkom Bij Ons

We zijn onze taxi gestart om u te helpen de meest betrouwbare en hoogwaardige taxidiensten te vinden, altijd en overal. Al onze chauffeurs zijn in uniform en hebben een volledige vergunning.
Klanten over ons

Reviews

We hebben uw taxiservice voor het eerst gebruikt nadat we online goede rapporten hadden gezien. Zeer zuinige en slimme chauffeur met een zeer schoon voertuig. We willen u hartelijk bedanken voor de uitstekende service en we zouden het zeker aanbevelen aan vrienden en familie en uw service opnieuw gebruiken. Jullie zijn de beste, ga zo door.

Peter Groothuis, Haaksbergen

Ik stuur je dit bericht met plezier! Uw coördinator en de chauffeur deden hun best om ons vanavond te helpen. We hebben een mobiele telefoon in de taxi achtergelaten en ze hebben hem kunnen lokaliseren en teruggeven. Maakte onze avond om het terug te krijgen! Dank je! Je team is perfect. Ik ben echt tevreden en zal je aanbevelen bij mijn vrienden.

Jan van Asselt, Goor

Ik kan deze taxiservice ten zeerste aanbevelen. De chauffeur was op tijd en wachtte zelfs een paar minuten op ons toen we te laat waren omdat mijn horloge tijd had verloren. De rit naar het vliegveld was snel en men voelde zich volkomen veilig in deze taxi. Het voertuig was vlekkeloos schoon en rook fantastisch. Al met al een goede, betrouwbare service.

Olivier Haagen, Enschede